Repedések eltüntetése.

 2009.06.09. 13:40

A félreértésem elkerülése előtt olvassa el ezt a bejegyzést:

Nagyon fontos azt a tényt közölnöm, hogy azt a típusú kőfelverődést, amiben van hajszálrepedés nem lehet nyomtalanul, fénytörésmentesen feltölteni. ( A mi szakmánkban az a szó hogy eltüntetés nem ismeretes, feltöltés az használt szó helyette.) Magyarázat: Amennyiben el lehetne „tüntetni” egy cm repedést egy méterest is el lehetne tüntetni ez viszont a mai technológiai fejletségnél lehetetlen. Senki nem cserélne szélvédőt.

Fenti soraimat azért kell nyomatékosítanom, mert nagyon sokan jelzik vissza hogy nem ilyenre számított, és most mit lehet tenni. Viszont én - mi sem vagyunk varázslók. Minden szélvédőjavító hozott anyagból dolgozik mint a fogorvosok, mint a fodrászok. Tehát amennyiben olyan sérülést kell  javítani amiben van hajszálrepedés az nem tud fénytörésmentesen „eltűnni”  csak a repedés csatornájába lehet a ragasztót végignyomni. Azokat is megértem akik még soha nem csináltattak ilyen sérülést, viszont nem vagyunk varázslók. Akinek a javítás ezen szintje nem megfelelő cserélni kell a szélvédőt. A cserét akkor szoktuk ajánlani amikor a látómezőben van a csillag alakú sérülés, és napokban menne vizsgázni.  Amennyiben nincs a látómezőben a csillag alakú felverődés a fénytörés tudatában érdemes megjavítatni, mivel a javítás után már nem repedhet tovább a sérülés. Erre általában egyre többen adnak már örök garanciát.

 

Címkék: budapest javítás üveg csere szélvédő készlet autóüveg non stop szélvédőjavítás kőfelverődés szelvedo szélvédő javítás szélvédőabc szelvedojavitas javító lámpabúra szelvedocsere szélvédőcsere autouveg szelvedo javitas szélvédő csere szélvédőavítás szelvedő javítás budapest