2020. júl 06.

Szélvédő javítás Budapest

írta: szélvédőjavítás
Szélvédő javítás Budapest

Megujúlt a https://szelvedojavitas.hu  weboldalam.

A weboldal minden eszközön használható. Minden oldalon található telefonszám tárcsázható!

Budapest és vonzáskerületeiben vállalok szélvédő javítás.

Briák Pál Telefonszámom: +36303551000

Témák:

Tűző napon lehet szélvédőt javítani?

Lehet, de nem ajánlatos, mivel amennyiben a sérülésben mikró repedések találhatóak nagy kockázattal sajnos tovább is repedhetnek önmaguktól. Ezért amennyiben lehetséges árnyékban kell parkolni, és az oldalsó ablakokat egy centiméterre lehúzva hagyni, hogy tudjon szellőzni. Sok esetben ez nem megoldható mivel a kocsi az utcán parkol. Ilyen esetben a szélvédő javítás előtt ki kell szellőztetni az autó utasterét, majd árnyékolót használni a szélvédő javításhoz.

 

Esőben lehet szélvédőt javítani?

szélvédő javítás feltétele a teljesen száraz üveg felület. Amennyiben víz, pára, hó  került a szélvédőre, az annyit jelent, hogy nem javítható biztonsággal a szélvédő ebben az állapotában. Viszont amennyiben kiszáradt a sérülés akkor már el lehet kezdeni a szélvédő javítást. Kiszárítani elektromos szárítóval ki lehet abban az esetben amikor nincs benne mikró repedés. Ellenkező esetben elrepedhet a szélvédő. Cél az hogy úgy száradjon ki a szélvédő, hogy ne repedjen el. Kiszáradás után el lehet kezdeni magát a szélvédő javítást. Rendeltem USA ból egy UV Búrát, ami alatt tudok esőben, hóban szélvédőt javítani abban az esetben amennyiben le van ragasztva a sérülés, és még nem ázott meg.   

 

Lehet repedést javítani?

 

Amennyiben elrepedt a szélvédő lehetőség van a repedés javítására. Bármilyen hosszú repedést meg lehet javítani elvileg, viszont a szakmai ajánlás a maximum 5-10 centiméter. Ez azért indokolt szám, mert a hosszú repedés tovább repedhet annak ellenére, hogy meg van fúrva.  Viszont amennyiben megkapom a felhatalmazást szívesen megjavítok bármilyen hosszúságú repedést. szélvédő javítás budapest egy lehetőség a problémák megoldására.

 

Szélvédő javítás tanácsok – Szélvédő javítás Budapest

– Minden esetben ragassza le a sérülés helyét azért, hogy ne kerüljön bele szennyeződés. 
– Ne mossa le a szélvédőt a szélvédő javítás előtt. 
– Ne öntse le a sérülés semmilyen ragasztóval, 
– Ne emelje meg a kocsit a szélvédő javítás előtt. Pl gumicsere a szélvédő javítás után legyen. 
– Nyáron a szélvédőben a repedés gyorsabban reped. Ezért napon ne parkoljon.
 

Télen lehet szélvédőt javítani? Van hőmérséklet határ?

Lehet télen is szélvédőt javítani. Nem probléma a hidegben szélvédőt javítás, mert több opció van. Fűtött parkolóban a szélvédő javítás a legegyszerűbb. Amennyiben erre nincs lehetőség a sérült gépjárművet fel kell melegíteni. Ez lehet lokális elektromos szerszám segítségével, vagy járó motorral az egész autó egyszerre melegszik. Mindezek után ugyanúgy lehet szélvédőt javítani, mintha nyár lenne. 

 

 

Szólj hozzá

www.szelvedojavitas.hu szélvédő javítás budapest szelvedo javitas www.szélvédőjavítás.hu szélvédő javítás budapest non stop Szélvédő javítás Budapest I. Kerület Szélvédő javítás II. Kerület Szélvédő javítás III. Kerület Szélvédő javítás IV. Kerület Szélvédő javítás V. Kerület Szélvédő javítás VIII. Kerület Szélvédő javítás IX. Kerület Szélvédő javítás X. Kerület