2021. sze 03.

Szélvédő Mester Fix Áron

írta: szélvédőjavítás
Szélvédő Mester Fix Áron

szélvédő Mester Fix Áron

Új weboldalam a szélvédő mester Fix áron. Ez az oldal egy vezetett Blog oldal, ami tartalmazni fogja az állandó munkavégzés példáit fotókkal illusztrálva mind a 23 kerületben. Mivel vállalkozásom mobil kiszállással dolgozik, ezért Budapest összes kerületében végzem a szélvédő javítást. 

szelvedojavitasfixaron.jpg

 

Fix áron javítom a szélvédőket. Nincs rejtett költség. Az árlistában található számok az érvényesek. Minden szélvédő javítás ára számlás végfelhasználói ár. 

Az oldal erről szól:

Szakmai tanácsadás

Egyeztetett időpont, nincs felesleges várakozás

Bankkártyás fizetési lehetőség

Ajánlások, hogy első látásra kialakuljon a bizalom.

Térkép hogy könnyen hozzám találjon ha jönni szeretne. 

Külön BLOG, amiben találhatók a munkáim. Azok amiket eddig csináltam, és meg tudtam örökíteni fotókkal.

 

 

Lehet repedést javítani?

Amennyiben elrepedt a szélvédő lehetőség van a repedés javítására. Bármilyen hosszú repedést meg lehet javítani elvileg, viszont a szakmai ajánlás a maximum 5-10 centiméter. Ez azért indokolt szám, mert a hosszú repedés tovább repedhet annak ellenére, hogy meg van fúrva.  Viszont amennyiben megkapom a felhatalmazást szívesen megjavítok bármilyen hosszúságú repedést. szélvédő javítás budapest egy lehetőség a problémák megoldására.

 

Esőben lehet szélvédőt javítani?

szélvédő javítás feltétele a teljesen száraz üveg felület. Amennyiben víz, pára, hó  került a szélvédőre, az annyit jelent, hogy nem javítható biztonsággal a szélvédő ebben az állapotában. Viszont amennyiben kiszáradt a sérülés akkor már el lehet kezdeni a szélvédő javítást. Kiszárítani elektromos szárítóval ki lehet abban az esetben amikor nincs benne mikró repedés. Ellenkező esetben elrepedhet a szélvédő. Cél az hogy úgy száradjon ki a szélvédő, hogy ne repedjen el. Kiszáradás után el lehet kezdeni magát a szélvédő javítást. Rendeltem USA ból egy UV Búrát, ami alatt tudok esőben, hóban szélvédőt javítani abban az esetben amennyiben le van ragasztva a sérülés, és még nem ázott meg.   

 

Tűző napon lehet szélvédőt javítani?

Lehet, de nem ajánlatos, mivel amennyiben a sérülésben mikró repedések találhatóak nagy kockázattal sajnos tovább is repedhetnek önmaguktól. Ezért amennyiben lehetséges árnyékban kell parkolni, és az oldalsó ablakokat egy centiméterre lehúzva hagyni, hogy tudjon szellőzni. Sok esetben ez nem megoldható mivel a kocsi az utcán parkol. Ilyen esetben a szélvédő javítás előtt ki kell szellőztetni az autó utasterét, majd árnyékolót használni a szélvédő javításhoz.

 

 

Szólj hozzá

szélvédőjavítás szélvédő javítás szelvedojavitas szelvedo javitas Szélvédő javítás Budapest szelvedő javítás budapest Szélvédő javítás VII. Kerület Szélvédő javítás Terézváros Szélvédő javítás VI. kerület Szélvédő javítás VIII. kerület Szélvédő javítás IV. kerület Szélvédő javítás Újpest Szélvédő javítás Józsefváros