2009. jún 09.

Repedések eltüntetése.

írta: szélvédőjavítás
Repedések eltüntetése.

A félreértésem elkerülése előtt olvassa el ezt a bejegyzést:

Nagyon fontos azt a tényt közölnöm, hogy azt a típusú kőfelverődést, amiben van hajszálrepedés nem lehet nyomtalanul, fénytörésmentesen feltölteni. ( A mi szakmánkban az a szó hogy eltüntetés nem ismeretes, feltöltés az használt szó helyette.) Magyarázat: Amennyiben el lehetne „tüntetni” egy cm repedést egy méterest is el lehetne tüntetni ez viszont a mai technológiai fejletségnél lehetetlen. Senki nem cserélne szélvédőt.

Fenti soraimat azért kell nyomatékosítanom, mert nagyon sokan jelzik vissza hogy nem ilyenre számított, és most mit lehet tenni. Viszont én - mi sem vagyunk varázslók. Minden szélvédőjavító hozott anyagból dolgozik mint a fogorvosok, mint a fodrászok. Tehát amennyiben olyan sérülést kell  javítani amiben van hajszálrepedés az nem tud fénytörésmentesen „eltűnni”  csak a repedés csatornájába lehet a ragasztót végignyomni. Azokat is megértem akik még soha nem csináltattak ilyen sérülést, viszont nem vagyunk varázslók. Akinek a javítás ezen szintje nem megfelelő cserélni kell a szélvédőt. A cserét akkor szoktuk ajánlani amikor a látómezőben van a csillag alakú sérülés, és napokban menne vizsgázni.  Amennyiben nincs a látómezőben a csillag alakú felverődés a fénytörés tudatában érdemes megjavítatni, mivel a javítás után már nem repedhet tovább a sérülés. Erre általában egyre többen adnak már örök garanciát.

 

Szólj hozzá

budapest javítás üveg csere szélvédő készlet autóüveg non stop szélvédőjavítás kőfelverődés szelvedo szélvédő javítás szélvédőabc szelvedojavitas javító lámpabúra szelvedocsere szélvédőcsere autouveg szelvedo javitas szélvédő csere szélvédőavítás szelvedő javítás budapest