2009. dec 04.

T-Moblie hiba

írta: szélvédőjavítás
T-Moblie hiba

Mai napon azt tapasztaltuk, hogy nem lehetett minket elérni mobiltelefonon. Sajnálatos módon a T-mobil volt a hibás.

 

Hivatalos sajtótájékoztató:

Sajtóközlemény

Váratlan szoftverprobléma okozta a hívásfogadási gondokat a Telekom mobilhálózatában

2009.12.04.

A mai napon délelőtt a Magyar Telekom mobil-előfizetéssel rendelkező ügyfelei jelentős részének hálózaton belüli hívásai sikertelenek voltak, az előfizetők azt tapasztalták, hogy a hívott fél nem elérhető, ki van kapcsolva vagy a hangposta jelentkezik.

Az elsősorban a hálózaton belüli hívásindításokat érintő, és a jelzett időtartamban fennálló zavart egy éjszakai, előre tervezett munka során keletkezett váratlan szoftverprobléma okozta. Ennek észlelését követően a rendszerszállítóval közösen még éjjel azonnal megkezdődött a hibaelhárítás, amelynek eredményeként a szolgáltatás fokozatosan áll helyre.

A Magyar Telekom ezúton is köszöni ügyfelei megértését és türelmét. A probléma elhárításával kapcsolatban a szolgáltató természetesen további tájékoztatással szolgál majd.

Szólj hozzá

budapest javítás üveg csere szélvédő készlet autóüveg non stop polírozás szélvédőjavítás kőfelverődés szelvedo szélvédő javítás szélvédőabc szelvedojavitas javító lámpabúra szelvedocsere szélvédőcsere lámpabura autouveg szelvedo javitas szélvédő csere szélvédőavítás szelvedő javítás budapest